(500GR) YAĞLI DİL PEYNİRİ
₺215,66 Orijinal fiyat: ₺215,66.₺186,55Şu andaki fiyat: ₺186,55.
YUMUŞAK TADI VE YUMUŞAK YAPISIYLA DİL PEYYNİRİMİZ SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZ İÇİN EN TAZE HALİYLE SİZLERE SERVİS EDİLMEKTEDİR ŞİMDEDEN AFİYETLE.
YUMUŞAK TADI VE YUMUŞAK YAPISIYLA DİL PEYYNİRİMİZ SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZ İÇİN EN TAZE HALİYLE SİZLERE SERVİS EDİLMEKTEDİR ŞİMDEDEN AFİYETLE.
5 |
|
0 |
4 |
|
0 |
3 |
|
0 |
2 |
|
0 |
1 |
|
0 |
Yalnızca bu ürünü satın alan oturum açmış müşteriler yorum yazabilir.
Benzer Ürünler
Beyaz peynir kalsiyum açısından zengin olduğu kadar, vitamin yönünden de oldukça zengin bir peynir çeşididir. İçerisinde A, B, C ve D vitaminleri bulunan beyaz peynir, bu vitaminler sayesinde bağışıklık sistemimizi güçlendirir. Güçlü bağışıklığa sahip olmak, kolay hasta olunmasının önüne geçmektedir.
KARS KÖY GRAVYERİ ŞIRDAN MAYA İLE MAYALANMIŞTIR 75-90 KG’LİK TEKERLEKTE 1 TON VE ÜZERİ YAĞLI İNEK SÜTÜ KULLANILMAKTADIR.
SOFRALARIMIZIN VAZGEÇİLMEZİ OLAN BLOK KAŞAR SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZİN HİZMETİNDE.
SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZ İÇİN ERZİNCANDAN ÖZEL OLARAK GETİRİDİĞİMİZ BASMA TULUM PEYNİRİMİZ SİZLERLE.
KAHVALTI SOFRALIRIMIZIN VAZGEÇİLMEZİ OLAN MUHLAMA BİR DİĞER ADIYLA BİLİNEN KUYMAK PEYNİRİMİZ SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZ İÇİN ŞİMDİDEN AFİYETLE.
Kars ketesi, Kars iline özgü bir hamur işidir. Un, su, tuz ve mayanın karıştırılması ile hazırlanan hamur, açılır ve yağda kızartılır. Kete, genellikle kahvaltıda tereyağı, peynir, bal ve kaymakla birlikte tüketilir. Kars ketesi, içi yumuşak ve dışı çıtır bir lezzete sahiptir.
KARSIN GÜZEL DAĞLARINDA OTLUYAN İNEKLERİMİZDEN ALDIĞIMIZ SÜTLERİMİZ İLE ÜRETİLEN YAYIK YAĞIMIZ TAMAMEN ORJİNALDİR SİZ KIYMETLİ MÜŞTERİLERİMİZE ŞİMDİDEN AFİYETLE.
SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZ İÇİN ÖZENLE KARSIN DAĞLARINDAN TOPLADIĞIMIZ DAĞ FESLEĞEN OTUNU MALAKAN PEYNİRİYLE HARMANLADIK ŞİMDİDEN HERKESE AFİYET OLSUN.
DERİ TULUM
Kemik erimesini önler.
Mide rahatsızlıklarının tedavisine iyi gelir.
Sindirim sistemini düzene sokar.
Bağışıklık sistemini güçlendirir.
Ph seviyesini kontrol edip, yüksek miktarda kalsiyum içerdiğinden dişler için faydalıdır.
Kronik bronşiti önler.
İsviçre’nin Gravyer peyniri ile benzer görüntüye sahip olan Kars kaşarı 1900’lü yıllara ait bir peynir türüdür. Bunun sebebi Kars şehrinin 1878 yılından 1918 yılına kadar işgalde olması ve İsviçrelilerin Kars’a gelip mandıra kurmasıyla bütün bu süreç başlamış olur.
SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZ İÇİN ERİTİLMİŞ SARIYAĞ (SADEYAĞ) OLARAKTA BİLİNEN BU YAĞ TAM BİR ŞİFA KAYNAĞIDIR ŞİMDİDEN AFİYETLE.
Kars ilinde kaşar peyniri yapımı Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş yıllarına dayanmaktadır. Yörede süt potansiyelini ve kalitesini fark eden müteşebbisler yöreye gelmiş ve kaşar imalatına başlamışlardır.
Yorumlar
Henüz inceleme yok.