(1KG) KAVRULMUŞ KARS ERİŞTESİ
₺189,99 Orijinal fiyat: ₺189,99.₺159,99Şu andaki fiyat: ₺159,99.
Eriştenin Faydaları Nelerdir?
Kemik gelişimde önemlidir. …
Kalp ve damar hastalıkları için önemlidir. …
Vücuttan kolay sindirilir. …
İçerisinde bulunan yüksek miktarda B vitamini vücuda bol miktarda enerji verir. …
Açlık hissini giderir ve uzun süre tok tutucu özelliği vardır ve oldukça doyurucudur.
Eriştenin Faydaları Nelerdir?
Kemik gelişimde önemlidir. …
Kalp ve damar hastalıkları için önemlidir. …
Vücuttan kolay sindirilir. …
İçerisinde bulunan yüksek miktarda B vitamini vücuda bol miktarda enerji verir. …
Açlık hissini giderir ve uzun süre tok tutucu özelliği vardır ve oldukça doyurucudur.
5 | 0 | |
4 | 0 | |
3 | 0 | |
2 | 0 | |
1 | 0 |
Yalnızca bu ürünü satın alan oturum açmış müşteriler yorum yazabilir.
Benzer Ürünler
YÖRESEL KARS ÇEÇİL PEYNİRİ
Kars ilinde kaşar peyniri yapımı Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş yıllarına dayanmaktadır. Yörede süt potansiyelini ve kalitesini fark eden müteşebbisler yöreye gelmiş ve kaşar imalatına başlamışlardır.
KARS KÖY GRAVYERİ ŞIRDAN MAYA İLE MAYALANMIŞTIR 75-90 KG’LİK TEKERLEKTE 1 TON VE ÜZERİ YAĞLI İNEK SÜTÜ KULLANILMAKTADIR.
Keçiboynuzu içerisinde yer alan potasyum, kalsiyum, demir, magnezyum, sayesinde oldukça zengin bir besin olarak bilinir. Tüketildiğinde metabolizmayı hızlandırarak bağışıklık sisteminin güçlü kalmasında etkili olur. Keçiboynuzunun faydaları şu şekilde açıklanabilir:
Astım ve bronşite iyi gelir
Zengin kalsiyum içeriğine sahiptir
Sindirim sistemini düzenler
Cinsel gücü artırıcı görevi görür
Kan şekerine karşı dengeleyicidir
Kalp hastalıklarına karşı korur
İsviçre’nin Gravyer peyniri ile benzer görüntüye sahip olan Kars kaşarı 1900’lü yıllara ait bir peynir türüdür. Bunun sebebi Kars şehrinin 1878 yılından 1918 yılına kadar işgalde olması ve İsviçrelilerin Kars’a gelip mandıra kurmasıyla bütün bu süreç başlamış olur.
TAM YAĞLI GÖBEK PEYNİRİ SOFRALARIN VE TOSTLARIN VAZGEÇİLMEZİ OLMUŞTUR ŞİMDİDEN SİZ KIYMETLİ MÜŞTERİLERİMİZE AFİYETLE.
SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZ İÇİN ERZİNCANDAN ÖZEL OLARAK GETİRİDİĞİMİZ BASMA TULUM PEYNİRİMİZ SİZLERLE.
Kars ketesi, Kars iline özgü bir hamur işidir. Un, su, tuz ve mayanın karıştırılması ile hazırlanan hamur, açılır ve yağda kızartılır. Kete, genellikle kahvaltıda tereyağı, peynir, bal ve kaymakla birlikte tüketilir. Kars ketesi, içi yumuşak ve dışı çıtır bir lezzete sahiptir.
YÖRESEL OTLU PEYNİR
İsviçre’nin Gravyer peyniri ile benzer görüntüye sahip olan Kars kaşarı 1900’lü yıllara ait bir peynir türüdür. Bunun sebebi Kars şehrinin 1878 yılından 1918 yılına kadar işgalde olması ve İsviçrelilerin Kars’a gelip mandıra kurmasıyla bütün bu süreç başlamış olur.
Pestilin Faydaları Nelerdir ?
Üzüm ve duttan yapılan pekmez yüksek oranda demir minerali içeriyor. …
Yüksek oranda selenyum içeriyor olmasıyla vücudun hastalıklara karşı savunma mekanizması olan bağışıklık sistemini güçlendiriyor. …
Kalp ve damar hastalıklarını önleme etkisi vardır. …
Tam bir enerji deposudur.
SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZ İÇİN EGE BÖLGESİ TARAFINDAN GETİRTTİĞİMİZ KOYUN KEÇİ SÜTLÜ OLGUNLAŞTIRILMIŞ PEYNİRİMİZ SİZLERLE ŞİMDİDEN AFİYETLE.
Yorumlar
Henüz inceleme yok.