(1ADET) KARS KETESİ TEREYAĞLI TATLI
₺101,23 Orijinal fiyat: ₺101,23.₺89,95Şu andaki fiyat: ₺89,95.
Kars ketesi, Kars iline özgü bir hamur işidir. Un, su, tuz ve mayanın karıştırılması ile hazırlanan hamur, açılır ve yağda kızartılır. Kete, genellikle kahvaltıda tereyağı, peynir, bal ve kaymakla birlikte tüketilir. Kars ketesi, içi yumuşak ve dışı çıtır bir lezzete sahiptir.
Kars ketesi, Kars iline özgü bir hamur işidir. Un, su, tuz ve mayanın karıştırılması ile hazırlanan hamur, açılır ve yağda kızartılır. Kete, genellikle kahvaltıda tereyağı, peynir, bal ve kaymakla birlikte tüketilir. Kars ketesi, içi yumuşak ve dışı çıtır bir lezzete sahiptir.
5 |
|
0 |
4 |
|
0 |
3 |
|
0 |
2 |
|
0 |
1 |
|
0 |
Yalnızca bu ürünü satın alan oturum açmış müşteriler yorum yazabilir.
Benzer Ürünler
SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZ İÇİN ÖZENLE KARSIN DAĞLARINDAN TOPLADIĞIMIZ DAĞ FESLEĞEN OTUNU MALAKAN PEYNİRİYLE HARMANLADIK ŞİMDİDEN HERKESE AFİYET OLSUN.
Kabuğu kalın bir yapıda ve katmanlı bir şekilde oluşmaktadır. Kabuğunun kalın ve katmanlı olmasından dolayı diğer buğday türlerine göre gluten oranı oldukça düşüktür. İçerisinde bulunan vitamin, mineral, protein ve yağ asitleri açısından oldukça zengin olan kavılca buğdayı insan sağlığı için oldukça faydalıdır.
DERİ TULUM
Kemik erimesini önler.
Mide rahatsızlıklarının tedavisine iyi gelir.
Sindirim sistemini düzene sokar.
Bağışıklık sistemini güçlendirir.
Ph seviyesini kontrol edip, yüksek miktarda kalsiyum içerdiğinden dişler için faydalıdır.
Kronik bronşiti önler.
SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZİN İSTEKLERİ ÜZERİNE ESKİ KAŞARIMIZI KELLE HALİNDEDE KARGOLAMAYA BAŞLADIK.
KARSIN GÜZEL DAĞLARINDA OTLUYAN İNEKLERİMİZDEN ALDIĞIMIZ SÜTLERİMİZ İLE ÜRETİLEN YAYIK YAĞIMIZ TAMAMEN ORJİNALDİR SİZ KIYMETLİ MÜŞTERİLERİMİZE ŞİMDİDEN AFİYETLE.
Beyaz peynir kalsiyum açısından zengin olduğu kadar, vitamin yönünden de oldukça zengin bir peynir çeşididir. İçerisinde A, B, C ve D vitaminleri bulunan beyaz peynir, bu vitaminler sayesinde bağışıklık sistemimizi güçlendirir. Güçlü bağışıklığa sahip olmak, kolay hasta olunmasının önüne geçmektedir.
Dana kavurma sağlıklı mı?
Karsın yüksek yaylalarında yapılan hayvancılık sonucunda elde edilen en taze etlerden hazırlanan kavurma, her yaştan kesimin rahatlıkla tüketebileceği gıdalardandır. Et kavurma, çiğ etin direk pişirilmesinden daha sağlıklı olup, besleyicidir. Üstelik vücuda faydaları da oldukça fazladır.
YUMUŞAK TADI VE YUMUŞAK YAPISIYLA DİL PEYYNİRİMİZ SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZ İÇİN EN TAZE HALİYLE SİZLERE SERVİS EDİLMEKTEDİR ŞİMDEDEN AFİYETLE.
TAM YAĞLI GÖBEK PEYNİRİ SOFRALARIN VE TOSTLARIN VAZGEÇİLMEZİ OLMUŞTUR ŞİMDİDEN SİZ KIYMETLİ MÜŞTERİLERİMİZE AFİYETLE.
İsviçre’nin Gravyer peyniri ile benzer görüntüye sahip olan Kars kaşarı 1900’lü yıllara ait bir peynir türüdür. Bunun sebebi Kars şehrinin 1878 yılından 1918 yılına kadar işgalde olması ve İsviçrelilerin Kars’a gelip mandıra kurmasıyla bütün bu süreç başlamış olur.
4 İLA 6 AY ARASI OLGUNLAŞTIRDIĞIMIZ ORTA ESKİ KAŞAR PEYNİRİMİZ SİZLERLE %100 YAĞLI OLAN BU PEYNİRİMİZ ŞİMDİDEN TÜM MÜŞTERİLERİMİZE AFİYETLER OLSUN.
SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZ İÇİN ERZİNCANDAN ÖZEL OLARAK GETİRİDİĞİMİZ BASMA TULUM PEYNİRİMİZ SİZLERLE.
Yorumlar
Henüz inceleme yok.