(500GR) CEVİZLİ KAĞIZMAN KÖME KARADUT’LU
₺199,99 Orijinal fiyat: ₺199,99.₺179,99Şu andaki fiyat: ₺179,99.
Cevizli Sucuğun Faydaları Nelerdir?
Kişiye enerji verir. …
Kalbe faydalıdır. …
Yüksek kolesterole sahip kişiler içinde tüketilebilmektedir. …
İçeriğinde olan besin değerleri sayesinde, gelişim çağındaki çocukların kemik ve diş gelişimine katkıda bulunur.
Bağışıklık sistemini güçlendirir. …
Çinko seviyesini yükseltir.
Cevizli Sucuğun Faydaları Nelerdir?
Kişiye enerji verir. …
Kalbe faydalıdır. …
Yüksek kolesterole sahip kişiler içinde tüketilebilmektedir. …
İçeriğinde olan besin değerleri sayesinde, gelişim çağındaki çocukların kemik ve diş gelişimine katkıda bulunur.
Bağışıklık sistemini güçlendirir. …
Çinko seviyesini yükseltir.
5 | 0 | |
4 | 0 | |
3 | 0 | |
2 | 0 | |
1 | 0 |
Yalnızca bu ürünü satın alan oturum açmış müşteriler yorum yazabilir.
Benzer Ürünler
Beyaz peynir kalsiyum açısından zengin olduğu kadar, vitamin yönünden de oldukça zengin bir peynir çeşididir. İçerisinde A, B, C ve D vitaminleri bulunan beyaz peynir, bu vitaminler sayesinde bağışıklık sistemimizi güçlendirir. Güçlü bağışıklığa sahip olmak, kolay hasta olunmasının önüne geçmektedir.
Pestilin Faydaları Nelerdir ?
Üzüm ve duttan yapılan pekmez yüksek oranda demir minerali içeriyor. …
Yüksek oranda selenyum içeriyor olmasıyla vücudun hastalıklara karşı savunma mekanizması olan bağışıklık sistemini güçlendiriyor. …
Kalp ve damar hastalıklarını önleme etkisi vardır. …
Tam bir enerji deposudur.
SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZ İÇİN EGE BÖLGESİ TARAFINDAN GETİRTTİĞİMİZ KOYUN KEÇİ SÜTLÜ OLGUNLAŞTIRILMIŞ PEYNİRİMİZ SİZLERLE ŞİMDİDEN AFİYETLE.
Dut Pekmezinin Faydaları Nelerdir? Özellikle günlük kalsiyum, demir, potasyum ve magnezyum ihtiyacını karşılayabilen dut pekmezi, kansızlığa iyi gelen, soğuk algınlığı etkilerini azaltan, enerji veren, karaciğeri güçlendiren ve kan dolaşımını dengeleyen sağlıklı bir besin kaynağıdır.
SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZ İÇİN ÖZENLE KARSIN DAĞLARINDAN TOPLADIĞIMIZ DAĞ FESLEĞEN OTUNU MALAKAN PEYNİRİYLE HARMANLADIK ŞİMDİDEN HERKESE AFİYET OLSUN.
Kars ilinde kaşar peyniri yapımı Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş yıllarına dayanmaktadır. Yörede süt potansiyelini ve kalitesini fark eden müteşebbisler yöreye gelmiş ve kaşar imalatına başlamışlardır.
Kars ketesi, Kars iline özgü bir hamur işidir. Un, su, tuz ve mayanın karıştırılması ile hazırlanan hamur, açılır ve yağda kızartılır. Kete, genellikle kahvaltıda tereyağı, peynir, bal ve kaymakla birlikte tüketilir. Kars ketesi, içi yumuşak ve dışı çıtır bir lezzete sahiptir.
SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZ İÇİN ERİTİLMİŞ SARIYAĞ (SADEYAĞ) OLARAKTA BİLİNEN BU YAĞ TAM BİR ŞİFA KAYNAĞIDIR ŞİMDİDEN AFİYETLE.
SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZ İÇİN ERZİNCANDAN ÖZEL OLARAK GETİRİDİĞİMİZ BASMA TULUM PEYNİRİMİZ SİZLERLE.
İsviçre’nin Gravyer peyniri ile benzer görüntüye sahip olan Kars kaşarı 1900’lü yıllara ait bir peynir türüdür. Bunun sebebi Kars şehrinin 1878 yılından 1918 yılına kadar işgalde olması ve İsviçrelilerin Kars’a gelip mandıra kurmasıyla bütün bu süreç başlamış olur.
Dana kavurma sağlıklı mı?
Karsın yüksek yaylalarında yapılan hayvancılık sonucunda elde edilen en taze etlerden hazırlanan kavurma, her yaştan kesimin rahatlıkla tüketebileceği gıdalardandır. Et kavurma, çiğ etin direk pişirilmesinden daha sağlıklı olup, besleyicidir. Üstelik vücuda faydaları da oldukça fazladır.
4 İLA 6 AY ARASI OLGUNLAŞTIRDIĞIMIZ ORTA ESKİ KAŞAR PEYNİRİMİZ SİZLERLE %100 YAĞLI OLAN BU PEYNİRİMİZ ŞİMDİDEN TÜM MÜŞTERİLERİMİZE AFİYETLER OLSUN.
Yorumlar
Henüz inceleme yok.