(1KG) KAĞIZMAN DUT PEKMEZİ
₺309,99 Orijinal fiyat: ₺309,99.₺269,99Şu andaki fiyat: ₺269,99.
Dut Pekmezinin Faydaları Nelerdir? Özellikle günlük kalsiyum, demir, potasyum ve magnezyum ihtiyacını karşılayabilen dut pekmezi, kansızlığa iyi gelen, soğuk algınlığı etkilerini azaltan, enerji veren, karaciğeri güçlendiren ve kan dolaşımını dengeleyen sağlıklı bir besin kaynağıdır.
Dut Pekmezinin Faydaları Nelerdir? Özellikle günlük kalsiyum, demir, potasyum ve magnezyum ihtiyacını karşılayabilen dut pekmezi, kansızlığa iyi gelen, soğuk algınlığı etkilerini azaltan, enerji veren, karaciğeri güçlendiren ve kan dolaşımını dengeleyen sağlıklı bir besin kaynağıdır.
5 |
|
0 |
4 |
|
0 |
3 |
|
0 |
2 |
|
0 |
1 |
|
0 |
Yalnızca bu ürünü satın alan oturum açmış müşteriler yorum yazabilir.
Benzer Ürünler
YÖRESEL KARS ÇEÇİL PEYNİRİ
SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZ İÇİN KONYA YÖRESİNDEN ÖZEL OLARAK GETİRDİĞİMİZ HAKİKİ ÇÖREK OTUNU MALAKAN PEYNİRİYLE HARMANLADIK ŞİMDİDEN AFİYET OLSUN.
4 İLA 6 AY ARASI OLGUNLAŞTIRDIĞIMIZ ORTA ESKİ KAŞAR PEYNİRİMİZ SİZLERLE %100 YAĞLI OLAN BU PEYNİRİMİZ ŞİMDİDEN TÜM MÜŞTERİLERİMİZE AFİYETLER OLSUN.
İsviçre’nin Gravyer peyniri ile benzer görüntüye sahip olan Kars kaşarı 1900’lü yıllara ait bir peynir türüdür. Bunun sebebi Kars şehrinin 1878 yılından 1918 yılına kadar işgalde olması ve İsviçrelilerin Kars’a gelip mandıra kurmasıyla bütün bu süreç başlamış olur.
Çeçil Peyniri, yağı alınmış sütten yapılan ve görüntü olarak iplik şeklinde olan bir peynirdir. Yağı alınan sütten yapıldığı için az yağlı, yumuşak ve tuzlu bir peynirdir. Kolay bir şekilde liflerine ayrılabilir. Renk olarak kaşar peynirine benzemektedir.
DERİ TULUM
Kemik erimesini önler.
Mide rahatsızlıklarının tedavisine iyi gelir.
Sindirim sistemini düzene sokar.
Bağışıklık sistemini güçlendirir.
Ph seviyesini kontrol edip, yüksek miktarda kalsiyum içerdiğinden dişler için faydalıdır.
Kronik bronşiti önler.
Yüksek lif içeriğiyle hem kilo vermeyi kolaylaştırır hem sağlıklı kilo alımını destekler hem de sindirim sistemini düzenler. Kavılca unu, klasik beyaz una göre çok daha zengin besin değeri taşır; vitamin, mineral, lif ve enerji oranıyla daha faydalıdır. Tokluk hissi verir. Açlık krizlerini önler.
Kars ketesi, Kars iline özgü bir hamur işidir. Un, su, tuz ve mayanın karıştırılması ile hazırlanan hamur, açılır ve yağda kızartılır. Kete, genellikle kahvaltıda tereyağı, peynir, bal ve kaymakla birlikte tüketilir. Kars ketesi, içi yumuşak ve dışı çıtır bir lezzete sahiptir.
TAM YAĞLI GÖBEK PEYNİRİ SOFRALARIN VE TOSTLARIN VAZGEÇİLMEZİ OLMUŞTUR ŞİMDİDEN SİZ KIYMETLİ MÜŞTERİLERİMİZE AFİYETLE.
SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZ İÇİN ERİTİLMİŞ SARIYAĞ (SADEYAĞ) OLARAKTA BİLİNEN BU YAĞ TAM BİR ŞİFA KAYNAĞIDIR ŞİMDİDEN AFİYETLE.
EN TAZE ŞEKİLDE SERVİS EDİLİP KARGO EDİLMEKTEDİR SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZ İÇİN GEREKLİ DERECELERDE KAYNATILIP EN UYGGUN KIVAMA GETİRİLMEKTEDİR ŞİMDEDEN AFİYETLE.
İsviçre’nin Gravyer peyniri ile benzer görüntüye sahip olan Kars kaşarı 1900’lü yıllara ait bir peynir türüdür. Bunun sebebi Kars şehrinin 1878 yılından 1918 yılına kadar işgalde olması ve İsviçrelilerin Kars’a gelip mandıra kurmasıyla bütün bu süreç başlamış olur.
Yorumlar
Henüz inceleme yok.