(1KG) BEYAZ PEYNİR OLGUNLAŞTIRILMIŞ
₺467,52 Orijinal fiyat: ₺467,52.₺422,33Şu andaki fiyat: ₺422,33.
Beyaz peynir kalsiyum açısından zengin olduğu kadar, vitamin yönünden de oldukça zengin bir peynir çeşididir. İçerisinde A, B, C ve D vitaminleri bulunan beyaz peynir, bu vitaminler sayesinde bağışıklık sistemimizi güçlendirir. Güçlü bağışıklığa sahip olmak, kolay hasta olunmasının önüne geçmektedir.
Beyaz peynir kalsiyum açısından zengin olduğu kadar, vitamin yönünden de oldukça zengin bir peynir çeşididir. İçerisinde A, B, C ve D vitaminleri bulunan beyaz peynir, bu vitaminler sayesinde bağışıklık sistemimizi güçlendirir. Güçlü bağışıklığa sahip olmak, kolay hasta olunmasının önüne geçmektedir.
5 |
|
0 |
4 |
|
0 |
3 |
|
0 |
2 |
|
0 |
1 |
|
0 |
Yalnızca bu ürünü satın alan oturum açmış müşteriler yorum yazabilir.
Benzer Ürünler
Yeşil Göğermiş Çeçil Peyniri 500GR
4 İLA 6 AY ARASI OLGUNLAŞTIRDIĞIMIZ ORTA ESKİ KAŞAR PEYNİRİMİZ SİZLERLE %100 YAĞLI OLAN BU PEYNİRİMİZ ŞİMDİDEN TÜM MÜŞTERİLERİMİZE AFİYETLER OLSUN.
KARS KÜFLÜ ÇEÇİL PEYNİRİ ANTİBİYOTİK OLARAKTA BİLİNEN KÜFLÜ ÇEÇİLİMİZ SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZE ŞİMDİDEN AFİYETLE.
SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZİN İSTEKLERİ ÜZERİNE ESKİ KAŞARIMIZI KELLE HALİNDEDE KARGOLAMAYA BAŞLADIK.
SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZ İÇİN ÖZENLE KARSIN DAĞLARINDAN TOPLADIĞIMIZ DAĞ FESLEĞEN OTUNU MALAKAN PEYNİRİYLE HARMANLADIK ŞİMDİDEN HERKESE AFİYET OLSUN.
Taze Kaşar Yumuşak Lokum Kalıp 500gr
İsviçre’nin Gravyer peyniri ile benzer görüntüye sahip olan Kars kaşarı 1900’lü yıllara ait bir peynir türüdür. Bunun sebebi Kars şehrinin 1878 yılından 1918 yılına kadar işgalde olması ve İsviçrelilerin Kars’a gelip mandıra kurmasıyla bütün bu süreç başlamış olur.
Kars ilinde kaşar peyniri yapımı Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş yıllarına dayanmaktadır. Yörede süt potansiyelini ve kalitesini fark eden müteşebbisler yöreye gelmiş ve kaşar imalatına başlamışlardır.
SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZ İÇİN ERZİNCANDAN ÖZEL OLARAK GETİRİDİĞİMİZ BASMA TULUM PEYNİRİMİZ SİZLERLE.
Kars ketesi, Kars iline özgü bir hamur işidir. Un, su, tuz ve mayanın karıştırılması ile hazırlanan hamur, açılır ve yağda kızartılır. Kete, genellikle kahvaltıda tereyağı, peynir, bal ve kaymakla birlikte tüketilir. Kars ketesi, içi yumuşak ve dışı çıtır bir lezzete sahiptir.
SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZ İÇİN ERİTİLMİŞ SARIYAĞ (SADEYAĞ) OLARAKTA BİLİNEN BU YAĞ TAM BİR ŞİFA KAYNAĞIDIR ŞİMDİDEN AFİYETLE.
KARS KÖY GRAVYERİ ŞIRDAN MAYA İLE MAYALANMIŞTIR 75-90 KG’LİK TEKERLEKTE 1 TON VE ÜZERİ YAĞLI İNEK SÜTÜ KULLANILMAKTADIR.
Yorumlar
Henüz inceleme yok.