(1KG) GÖĞERMİŞ KARS ÇEÇİL PEYNİRİ
₺303,55 Orijinal fiyat: ₺303,55.₺289,99Şu andaki fiyat: ₺289,99.
KARS KÜFLÜ ÇEÇİL PEYNİRİ ANTİBİYOTİK OLARAKTA BİLİNEN KÜFLÜ ÇEÇİLİMİZ SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZE ŞİMDİDEN AFİYETLE.
KARS KÜFLÜ ÇEÇİL PEYNİRİ ANTİBİYOTİK OLARAKTA BİLİNEN KÜFLÜ ÇEÇİLİMİZ SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZE ŞİMDİDEN AFİYETLE.
5 |
|
0 |
4 |
|
0 |
3 |
|
0 |
2 |
|
0 |
1 |
|
0 |
Yalnızca bu ürünü satın alan oturum açmış müşteriler yorum yazabilir.
Benzer Ürünler
PEYNİRİN EN YAĞLI KISMI OLAN GÖBEK KAŞAR PEYNİRİ YUMUŞAK YİYİMİ İLE ÇOCUKLARIMIZIN VAZGEÇİLMEZİ OLUYOR VE TAM YAĞLI YAPISIYLA TOSTLARIMIZINDA OLMAZSA OLMAZ Bİ PEYNİRDİR ŞİMDİDEN TÜM MÜŞTERİLERİMİZE AFİYETLER OLSUN.
Beyaz peynir kalsiyum açısından zengin olduğu kadar, vitamin yönünden de oldukça zengin bir peynir çeşididir. İçerisinde A, B, C ve D vitaminleri bulunan beyaz peynir, bu vitaminler sayesinde bağışıklık sistemimizi güçlendirir. Güçlü bağışıklığa sahip olmak, kolay hasta olunmasının önüne geçmektedir.
İsviçre’nin Gravyer peyniri ile benzer görüntüye sahip olan Kars kaşarı 1900’lü yıllara ait bir peynir türüdür. Bunun sebebi Kars şehrinin 1878 yılından 1918 yılına kadar işgalde olması ve İsviçrelilerin Kars’a gelip mandıra kurmasıyla bütün bu süreç başlamış olur.
YÖRESEL OTLU PEYNİR
Kars ilinde kaşar peyniri yapımı Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş yıllarına dayanmaktadır. Yörede süt potansiyelini ve kalitesini fark eden müteşebbisler yöreye gelmiş ve kaşar imalatına başlamışlardır.
Yüksek lif içeriğiyle hem kilo vermeyi kolaylaştırır hem sağlıklı kilo alımını destekler hem de sindirim sistemini düzenler. Kavılca unu, klasik beyaz una göre çok daha zengin besin değeri taşır; vitamin, mineral, lif ve enerji oranıyla daha faydalıdır. Tokluk hissi verir. Açlık krizlerini önler.
Kars ketesi, Kars iline özgü bir hamur işidir. Un, su, tuz ve mayanın karıştırılması ile hazırlanan hamur, açılır ve yağda kızartılır. Kete, genellikle kahvaltıda tereyağı, peynir, bal ve kaymakla birlikte tüketilir. Kars ketesi, içi yumuşak ve dışı çıtır bir lezzete sahiptir.
Kars ketesi, Kars iline özgü bir hamur işidir. Un, su, tuz ve mayanın karıştırılması ile hazırlanan hamur, açılır ve yağda kızartılır. Kete, genellikle kahvaltıda tereyağı, peynir, bal ve kaymakla birlikte tüketilir. Kars ketesi, içi yumuşak ve dışı çıtır bir lezzete sahiptir.
Kars ilinde kaşar peyniri yapımı Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş yıllarına dayanmaktadır. Yörede süt potansiyelini ve kalitesini fark eden müteşebbisler yöreye gelmiş ve kaşar imalatına başlamışlardır.
SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZ İÇİN EGE BÖLGESİ TARAFINDAN GETİRTTİĞİMİZ KOYUN KEÇİ SÜTLÜ OLGUNLAŞTIRILMIŞ PEYNİRİMİZ SİZLERLE ŞİMDİDEN AFİYETLE.
SOFRALARIMIZIN VAZGEÇİLMEZİ OLAN BLOK KAŞAR SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZİN HİZMETİNDE.
TAM YAĞLI GÖBEK PEYNİRİ SOFRALARIN VE TOSTLARIN VAZGEÇİLMEZİ OLMUŞTUR ŞİMDİDEN SİZ KIYMETLİ MÜŞTERİLERİMİZE AFİYETLE.
Yorumlar
Henüz inceleme yok.